Parasol horeca te koop

parasol horeca te koop

Een goede vriend heeft een goedlopende horecagelegenheid aan het strand. Hij vroeg of ik wilde kijken naar parasol horeca te koop. De bedoeling was om buiten de zitgelegenheid een stuk uit te breiden. Nog meer zitplaatsen betekent ook een paar extra parasols. Gelukkig had mijn vriend hele positieve ervaringen met het bestellen van parasols bij xterior.nl/horeca-parasol-te-koop. Omdat hij het veel te druk had vroeg hij of ik op die manier even kon helpen. Ik ontdekte op deze site dat je er ook horeca parasols op maat kon laten maken. Helemaal geweldig en echt ideaal voor de nieuwe zitgelegenheid. Ik heb direct met dit bedrijf gebeld en precies uitgelegd waar we naar op zoek waren.

vector illustration of a beach umbrella

Goede degelijke kwaliteit een aanwinst voor de nieuwe zitgelegenheid

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg op mijn vragen echt een deskundig en duidelijk antwoord. ik wilde de parasols eigenlijk voor het volgende weekend hebben. Ze konden het niet helemaal garanderen maar ze gingen hun best er voor doen. Parasol horeca te koop en ook nog eens heel snel geleverd. Wat een goede service want ze zijn echt keurig op de gewenste tijd geleverd. Parasols van top kwaliteit en een echte aanwinst voor de nieuwe zitgelegenheid. Mijn vriend en ik vonden dit weer een bijzondere positieve ervaring.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*