Knus tegen elkaar of verkies je ruimte?

matras 180x200

Of je nu lekker knus tegen elkaar aan wilt liggen, of ruimte wilt om jezelf te bewegen. Met een matras 180×200 heb je zelf de keus, het matras is ruim voldoende breed om ruim te liggen met je partner. Het matras is geschikt voor personen tot 150 kilogram, weeg je iets zwaarder heb je nog steeds de perfecte eigenschappen van dit matras. Het matras is ontwikkeld volgens de modernste technieken, uitgebreid getest zodat je zeker weet dat je een matras hebt van topkwaliteit. 

matras 180x200

Bepaal zelf de eigenschappen van je matras

Ieder mens heeft andere behoeften tijdens de slaap, waar jij houd van zacht en comfortabel vind iemand anders een harde stevige ondergrond lekker om op te liggen. Een matras 180×200 is geschikt voor iedere ondergrond zelfs wanneer je het op de grond wil leggen, de onderkant is er namelijk geschikt voor gemaakt. Maar een lattenbodem, of een ondergrond van plaatmateriaal is ook uitstekend geschikt om het matras op te leggen. Bij een lattenbodem is alleen de onderlinge afstand van de latten belangrijk, deze mag niet meer dan acht centimeter bedragen.

matras 180x200

Welke kern kies je voor je matras?

Je hebt het zelf in de hand waarop je wilt liggen, kies de kern en de toplaag waar jij blij van wordt. Alle stoffen en materialen zijn afkomstig uit België bij een zeer betrouwbare stoffenleverancier waarmee perfecthomeshop al jaren samenwerkt. Niet voor niets wordt er gekozen voor de beste materialen, de matrassen zijn van zeer hoge kwaliteit. Welk gewicht je ook hebt, ieder matras biedt goede ondersteuning aan je lichaam.