Kerstpakkettenexpress originele kerstpakketten

Kerstpakkettenexpress

Je hebt vast al wel eens gehoord van Kerstpakkettenexpress. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is gespecialiseerd in het regelen van de kerstpakketten voor jouw personeel of relaties. Met een aanbod van meer dan 1300 verschillende pakketten is er voor iedereen wat wils. Of dit nou gaat om een duur pakket met alles erop en eraan of een iets minder groot pakket voor mensen met een kleiner budget. 

Aanvragen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenexpress

Kerstpakkettenexpress

Ben je nou benieuwd wat voor pakketten wij jou en jouw werkgevers of relaties kunnen aanbieden? Bekijk dan eens goed onze website. Wij zijn al klaar voor het feestseizoen van 2021. Je kunt namelijk gratis een vrijblijvende offerte aanvragen en dan ontvang je binnen enkele minuten de offerte rechtstreeks in de mailbox. 

Mocht je toch liever meteen bestellen omdat je al weet wat jij wilt geven aan je vrienden of collega’s? Dan kan je dit direct doen via de webshop. Wij maken gebruik van een veilige betaalomgeving. Mocht de betaling succesvol zijn dan ontvangt u daarna direct een bevestiging en factuur per E-mail

Wij hechten waarde aan maatschappelijke verantwoording

Als het aanbod wat wij bieden nog niet goed genoeg is, en er nog een reden moet zijn om bij ons te bestellen in plaats van een van onze concurrenten dan hebben wij daarvoor een zeer goede reden. Wij planten namelijk voor iedere nieuwe klant een boom. Door bomen te doneren helpen wij mee om naast een goed kerstpakket samen te stellen ook de wereld weer een beetje gezonder en groener te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *