Heerlijk relaxen in buiten lounge zetels

buiten lounge zetels
buiten lounge zetels

Buiten lounge zetels zijn er in diverse modellen te verkrijgen. Een heerlijke bank waar je heerlijk op kan vertoeven, maar ook verschillende stoelen waar je in de zomer heerlijk op kan zitten. Al een tijd waren wij op zoek naar een tuinset, waar je wel een hele tijd op kon zitten. De set die wij nu in onze tuin hebben staan, was alles behalve comfortabel.

Via de website van Dutch Rivièra is het mogelijk om zeer mooie banken, stoelen en veel meer te kopen. Op hun website is het al mogelijk om mooie modellen te zien, maar het is ook mogelijk om langs te komen bij de showroom.

Bekijk de buiten lounge zetels in de showroom

Wanneer ji met eigen ogen het geweldige assortiment wilt zien, kan je een afspraak maken om langs de showroom te komen. Deze afspraak kan je online doen, door het formulier wat je op de website kan vinden in te vullen en te verzenden. Maar je kan ook telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer wat ook op deze website te vinden is.

Inmiddels hebben wij een zeer mooie set hier gekocht. Een zeer fraaie bank met een passende tafel. Hier kunnen wij heerlijk op zitten en het staat geweldig.