De technologische trends en ontwikkelingen in Februari 2020

We zijn inmiddels rond het einde van februari. Als we naar de eerste twee maanden van 2020 kijken, dan kan er geconcludeerd worden dat er best veel is veranderd in de tech gerelateerde branches. In deze technologie blog bespreken wij de belangrijkste veranderingen. Veel leesplezier!

Telefoons met vier, vijf, zes etc. camera’s

Op 12 februari 2020 heeft Samsung Group hun nieuwe telefoon aangekondigd. Deze telefoon, oftewel de Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zal de smartphone industrie doorbreken.

De batterij van de S20 Ultra heeft een capaciteit van 5000 mAh. Het kent een optische zoom van 30 keer en een digitale zoom van 100 keer. Dit is zeker een game changer, aangezien de andere smartphone aanbieders nog aan het experimenteren zijn betreft camera kwaliteit.

Tesla : Cybertruck

Op 22 november 2019 heeft de CEO van Tesla, Elon Musk een nieuw model van de Tesla aangekondigd. De auto heeft een merkwaardig uiterlijk. Volgens experts heeft de Cybertruck geen toegang tot de Europese wegen, aldus het Duitse veiligheids- en keuringsinstituut.

Dit heeft puur te maken met de te rigide body, waardoor de krachten bij een aanrijding niet wordt opgevangen door het chassis. Dit kan nare gevolgen hebben voor de andere bestuurder en vanuit veiligheidsredenen is de auto niet welkom op de Europese wegen.

Vond je het artikel nuttig? Dan adviseer ik je om deze website te bekijken voor soortgelijke artikelen https://technologie.nl/